Deníček uživatele Batulka

07.09.2008

Ahojky, jsem tu na skok, posledních pár dní trochu nestíhám :) Ve čtvrtek jsme se vrátili z porodnice :||): , kde se nám před týdnem narodil Lukášek.

:cc): :cc): :cc): A přeji hlavně hodně zdravíčka :h: :h: :h: !!!Moc se těším na fotečky :qu: :c: :qu: !!! :a: :a: :a:

21.08.2008

Ahojky, tak mi včera asi začala odcházet hlenová zátka (zatím bílá, bez krve). Na dnešní kontrole jsem měla dost zkrácený čípek a hlavička je už hodně dole. Podle dr.

10.08.2008

Ahojik, je mi smutno, tak si vam jdu postezovat... Mam dneska narozeniny a je mi nejak smutno. Jak uz nejsem v praci, tak si moc lidi nevzpomnelo, aby mi poprali :§)

Vsechno nejlepsi k narozeninam, at jste oba zdravi a krasne rostete. Hlavu vzhuru, v brisku mas ten nejkrasnejsi darek.

Někdy se to prostě stane, že se všechno semele a když je to na narozky tak je to o to smutnější.Přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám a neboj miminko Ti všechnu radost z neoslavených narozenin vynahradí.Nesmutni a měj se hezky.

nejdriv ti chci poprat vseeeeeechno nejlepsi k narozeninam, at se ti vsechno dari a splni na co si jen vzpomenes :k: :k: :c:
a jinak, nesmutni.... za par dnu budes maminkou a budes mit v naruci svoje miminko a budete s manzilkem ti nejstastnejsi lidicky pod sluncem.... :///: :///: :///:

štěstíčka, zdravíčka pro vás oba, krásně si užij svůj dnešní narozeninový den a ať to brzy slavíte už tři :-)
Měj se Lucka

udělaly jste mi radost :) Je mi trochu trapně, že jsem si o to vlastně řekla, ale vy to určitě tak neberete ;) :a:

06.08.2008

Ahojky, byli jsme v pondělí na kurzu v porodnici a kupodivu jsme se dozvěděli i leccos nového :) Zapamatovala jsem především to, co je potřeba teď před porodem dělat, abychom si něco "na

In reply to by lenkasimca

masíruje se už od 34.tt asi 3x týdně 5-10 minut. Není to úplně příjemné, návod je nejlepší si přečíst na speciálním olejíčku (já používám od Weledy), nerada bych ti napsala něco špatně. Jinak se může masírovat i jiným zastudena lisovaným olejem (olivový, slunečnicový). Ale pozor, nikdy pokud máš kvasinkovou infekci, tu je potřeba nejdřív zaléčit! Tak hodně zdaru :a:

Ahoj já jsem 2.7 rodila poprvé a můžu říct že nejdůležitější je se naučit správně dýchat, to může moc pomoct a správně tlačit při porodu, kamarádka tlačit neuměla a na porodním tlačila hodinu, já jsem si to natrénovala a ani né za 10 minut nebylo co řešit. Jinak maliník jsme pila ,myslím že mi moc pomohl, hráz jsem nemasírovala, protože mi 3 porodní asistentky nezávisle na sobě řekly že je to zbytečné, nastřihli mně ale nic to nebylo. Takže trénovat a držím palce ať to dobře dopadne :a:

04.08.2008

Ahoj těhulky maminky, co je nového?

Ahojky Batulko,
tak já už se taky chýlim ke konci a musim říct, že už je to opravdu náročný... :D Už mam poslíčky, fakt nic příjemnýho, tak už se hlídám a bojim se, co přijde a hlavně kdy :? . Na kontrolu jdu až 11.8., protože moje dr. je nemocná a jinam mě neposlali, tak ani nevim, jestli se třeba neotvírám nebo co...

In reply to by Ivculka

rychle ti to uteče a kdyby se něco chystalo, určitě to poznáš :) Ono takovéhle otevírání prý extra moc neznamená, můžu prý takhle chodit ještě 14 dní... no kdyby jen 14, tak bych byla šťastná, možná bychom měli doma lvíčka :one:

Ufuněná koule souhlasí, přes břicho nevidím na špičky nohou :§) Dělám si srandu, ale už to začíná být kritické, hlavně to spaní :'zz): Jinak doktroka říká, že se u mě nic zatím nechystá... Včera mě ale začalo bolet břicho jako při měsíčkách, tak třeba už něco přeci. Nemůžu se dočkat, až se to :||): a já budu drandit s :/;x: . Ty máš ale ještě čas, takže si dej nožky nahoru a nech mimi ať přibývá na váze :hu:

Ať se daří, mějte se hezky a nehoňte se!!! :a:

In reply to by b1eruska

a do dvou týdnů máš mimčo doma :) Máš pravdu, mám ještě čas, ale prostě se nemůžu dočkat :00: Aspoň se nesnažím to nijak urychlit a pořád polehávám, tak snad ještě vydržíme :a:

Já byla na poslení poradně 16.7. a vše bylo ok, teď se chystám 13.8. (to budu 37tt) a kdyby mi řekli, že jedeme rodit, tak bych běžela i sama :///: ale prý už to uteče, tak uvidíme... držím palečky :\x:

04.07.2008

Ahoj holky, musím si postěžovat. Sedím doma sama a brečím, tak se mi třeba uleví :?

se kterou se už nechci nikdy stýkat.... její chování ke mě... je odost děsivější...najmula si týpka...kterej nás chce dostat z baráku kde ona je spoluvlastníkem...moje mimi jí vůbec nezajímá...a za celou dřívější snahu...vše okomtovala : Já se tě o nic neprosila...!!! Tkaže Ignorovat...!!!!!!!Vím že to asi není tak lehké....ale zkus být vůči tomu chladnější...a spíš si říkej že ted je důležité tvé dítě a partner... ona má sama problém tak at si vtom plave když jí to vyhovuje...protože se to snaží citově vylévat na tobě...držím palečky :one: :h: :h: :h: jerabina

In reply to by Jerabina 30

moje babička je hodná, ale citové vydírání je odjakživa její způsob komunikace, potýkám se s tím odmalička. Nechala jsem ji "vycukat" a druhý den volala a byla sladká jak med... Radši bych se s ní domluvila normálně, ale s některými lidmi to jinak nejde. Jinak je mi líto to s tvojí maminkou. My se zas nevídáme s tchyní, nešla nám na svatbu z toho důvodu, že jsme pozvali i přítelkyni manželova tatínka (jsou rozvedení už asi 10 let) :?
No, jsem zvědavá, jak se budou všichni chovat, až bude malý na světě. Tobě držím palce, ať vydržíte :one: :one: :one:

In reply to by Batulka

ale vím že taky příjdou asi ještě chvíle nepřijemné...o tahání majetku a citových výlevů...ted je pro mě prvořadé miminko které se má ted narodit.. manža :c: díky za podporu taky tobě. :h: :h: :h: :h: jerabina

Ahoj batulko,já bohužel babičku už nemám,ale byl to anděl už na zemi a nikomu nikdy nic nevyčítala.Problém byl pak právě v tom,že když už se o sebe nemohla sama starat, tak jsem z ní nemohla dostat, co potřebuje,na co má chuť, co by chtěla dělat,... Strašně mi chybí a i když jsem padala na hubu,protože jsem tam byla denně po práci do 21h,než jsem všechno uklidila,tak bych strašně chtěla,aby se mi vrátila.Ale nebyla jsem těhulka a to je jiná situace.Úplně tě chápu,že chceš nejdřív vychladnout,ale já bych jí určitě napsala sms (jestli je teda čte),kde bych jí to bez emocí vypsala s tím,že si zavoláte později,až obě vychladnete. Hlavně bych jí napsala,že ju mám moc ráda. Víš,já jsem návštěvu v nemocnici odložila o jeden den a už jsem babičku neviděla, proto jsem asi tak přecitlivělá.Ale je to už 5 let a strašně si to vyčítám přesto, že jsem do nemocnice jezdila 1/2 roku denně.

In reply to by petrželka

to je moc smutné, ale babička určitě věděla moc dobře, jak ji máš ráda. Ale chápu, že se nemůžeš zbavit špatného pocitu. Mně před šesti lety umřela nejlepší kamarádka při autonehodě, měla jsem v té době nového přítele, do toho jsem studovala a pracovala... dlouho jsem odkládala setkání s ní kvůli nedostatku času, dodnes mám výčitky, že pro mě byly ostatní věci důležitější... Skoro každý den si na ni vzpomenu a často se mi o ní zdá...

06.06.2008

Holky, mám hroznou radost! Před chvílí před domem zastavilo auto PPL a maník z něj vytáhl dvě obr krabice a v nich... naše oranžová Cortina :\x: :\x: :\x: !!!

taková radost :\x: já mám kočárek u mamky a taky se nemůžu odtrhnout vždy když tam :s: jsem musím si ho jít prohlídnout a povozit jinak bych neodešla :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

budoucí tatínek už se těší na testovací jízdy na zahradě, tak vám to zdokumentuju :one: jejda, teď mě Lukášek kopnul pod žebra, asi se vzteká, že nebude u toho :s:

24.05.2008

Moje první láska prakticky od začátku až do konce.

jo, tak z toho si nic nedělejte, bulím taky. Radši se už nekoukám v TV na nic romantického nebo smutného. Ale já brečím i u Ordinace v růžové zahradě, takže nevim. :///:

to jsou ty hormony, já brečím skoro pořád, teď nedávno jsme se s malou dívali na Harryho Pottera a já bulela jako blbec! Malá na mě nechápavě koukala a nevěděla co se děje! Dokonce jsem řvala jako malá, když se nám podařilo sehnat kočárek, tak si z toho nic nedělej!

In reply to by MISA.80

jestli to po porodu přejde. Chytá mě to nejvíc v poslední době, naštěstí spíš když jsem sama doma. Jinak by si mužíček musel ťukat na čelo, kdyby mě viděl... :00:

20.05.2008

Ahojky, mrkněte na naší poslední fotku z utz, moc se povedla! http://www.mojetehotenstvi.cz/luka-ek-ve-25-tt
Lukášek se usmívá a nosánek má po mně, prďolka :h: :qu: :qu:

Ahoj Batulko,
taky mi přijde že se usmívá, no je to nádherná fotka, to se povedlo! Já mám jednu fotku z UZ, kde můj mimísek prokazuje svůj smysl pro humor, jelikož si hraje s bublinkama u pusy. :s:

14.05.2008

Ahojky, musím vám popsat naše zážitky z veleultrazvuku. Poslal mě tam můj dr. s podezřením na nedostatek plodové vody.

no já jdu do gennetu 3.6. ve 20. týdnu na veleultrazvuk tak doufám že mi řeknou co to bude jsem hrozně zvědavá. Chtěla bych k těm mým dvoum princeznám konečně toho kluka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky