Deníček uživatele baruska92

14.12.2013

Tak už jsme úplně odbourali kojení-to je žúžo ;) A dokázali jsme to tak krásně ,,bezbolestně" :s: Malá to zvládla na jedničku.Ale mám otázku-mám jí zkusit dávat UM??? :? Tak obvečer má akorát kaši od sunarky,já se ptám přímo na UM-je to potřeba nebo ne???

já bych určitě um dávala, malá se mi odstavila sama taky na 14.měsíci a dostávala tudíz od té doby sunar az do trí let. od roka a půl uz dostávala i kravské mlíko na pití ale na strídacku se sunarem ten má prece jenom více vitaminu.

31.10.2013

Jen mě to zajímá...My tu máme 8 stupňů a ještě včera jsme měli 15-16 stupňů.Dáváte už i fusak?A čapku zimní?

Ahojky chodívám ráno brzo nakoupit třeba to je ještě námraza, fusák dávám, ale jen ráno, bez nánožníku a malý má jen body dl. rukáv, tenké štramplíky, rifle bez podšívky, podzimní bundu a flísovou čepici, většinou mi usne, když už pak jdeme ven později, fasak nedávám, to ho více navlíknu např. otelpené kahoty tenký svetřík pod bundu, to už nechce spát a většinou běhá, ale úplně jinam než potřebuju :D V zimě až bude fakt mrznout vytáhneme kombinézu a sněhule :) Když má jen deku a nánožník pořád se vrtí a deka nedrží pořád padá...moje nervy...fusak máme emitex, na beránka je asi ještě teplo :)

když sedí v kočáru,tak ráno dávám teplý kalhoty,triko s dlouhym,flees mikinu a podzimní bundu a tenkou čepici,když dem na dýl tak i rukavičky tenký,ale on má zmrzlý ruce i kdyby sebou tahal kamna.
odpoledne když je kolem 11 tak bez mikiny, v kočáru má deku přes nohy a jen ten kryt přes nohy,ne fusak. ale spíš chce běhat.

Malý má 15 měsíců a dneska bylo venku 9 stupňů a měl punčocháče, bodyčko s dl. rukávem, manšestrové lacláče, mikinu a svetr s vnitřní flaušovou podšívkou a podzimní čepici. A byl teplý, když jsem ho doma vyslíkala, jen ručky měl studené, ale ty má studené pořád. Na fusak je ještě brzo. Ale už jsem dneska viděla mimčo v zimním fusaku nabalené :-(

In reply to by lucininenka

Nj, a pak se někteří diví, že jsou jejich děti nemocné, když je navlíkají :-(. Já budu fusak vytahovat, až bude pod nulou. Malý už chodí, takže to střídám, chvíli v kočáru, chvíli chodí, takže se zahřeje. I loni jsem mu dávala do korby fusak až byla nula a to už dávno všichni kolem mě jezdili s prckama ve fusácích snad od +5st.

19.10.2013

Holky já už fakt nemůžu :r: Mám na prd štítnou žlázu,zjistili mi jí při těhu a teď už je rok po porodu a je to čím dál horší..Jsem furt unavená,ale neustále v pohybu,jsem nervní a tlustáááá!!!V úterý jdu k dr,výsledky dopadly opět špatně..Jsem z toho nešťastná :( Jím pravidelně po malých porcích,piju dost,zeleninu miluju,ale přibírám a přibírám...Máte někdo takové zkušenosti???A jak jste nakonec d

známé se rozhodila štítná žláza krátce po porodu,měla to v takovým stavu že jí okamžitě odvezly do prahy,byla tam měsíc :help: .Za ty 4 roky se u ní střídají váhové rozdíly,ale fakt šílený :( během měsíce klidně rozdíl 30kg :00: ted už je po mateřský,chodí do práce,je už delší dobu sylná jak bývala tak je to už snad v normě.

Tak to co nejdřív k mudr. a buď navýšit dávku, nebo brát častěji a pak to půjde dolů samo, neboj ;)

18.10.2013

Holky prodávám dalších pár věcích na mimi je to mix,velikosti od 0 do 18 měsíců něco na kluky i holky :dance: ,jsou pěkné za nízké ceny...kdo chcete pošlu foto na mail

10.10.2013

Tak jsme dnes byli na roční KO,dostali jsme 2včeličky :r:Prý jsme moc šikovný,od 11.měsíce chodíme,krásně papáme,povídáme a i zlobíme }:) Váha 8840g a Výška 73cm,takže máme drobka..Jinak oslavu jsme si také užili se vším všudy,dortík jsme s tatínkem dělali s láskou :h: :h:

Roční KO a 1.narozeniny
Roční KO a 1.narozeniny
Roční KO a 1.narozeniny
Roční KO a 1.narozeniny

Děkuji vám všem :h: A jinak recept můžu napsat i sem..
Banánový korpus: Necelý hrnek pol.mouky
Ani né půl hrnku cukru krupice
1/4 hrnku oleje
1/4 hrnku mléka
půlku prdopeč :s:
půl lžičky jedlé sody
1vejce
vanilkový cukr
2-3 hooodně zralé banány
Krém: 2x 33%šlehačka
Zakysaná smetana
Kdo chce může dodat cukřík a pro jistotu i smetafix

Banány si rozmačkejte vidličkou tak hoďku dopředu,ať zčernají pořádně ;) Pak smíchat všechny ingredience dohromady a nakonec banány.Forma je potřeba malá(batul),vymažeme a vysypeme hr.moukou a dáme péct tak na +-180°C a raději hlídat,já si teď nejsem jistá na jak dlouho :? Po chvilce sundejte ten okraj z formy a nechte pořádně vychladnout a pak si to rozkrojte na 2-3 části jak se vám povede :) Pak to slepte tím krémem, No a zdobte dle chutí a fantazie 8) Když to půjde dodám foto jak vypadal druhý stejný, ale vyšší dort,když jsme ho rozkrojili

:s: jak si pochutnava na dortu je uzasne :one: jinak prejeme male princezne vsechno nejkrasnejsi k prvnim narozeninkam :k:

gratuluju cácorce k prvním narozeninám :k: :k: :k: a ty mi koukej poslat do SZ recept na dort, protože nejen že je fakt krásnej, ale ten krém navrchu vypadá luxusně :hu:

12.09.2013

Pište mi do zpráv,pošlu fotečky :s: Mám toho hodně ;) Foto jako ochutnávka :€s€:

Zimní oblečení 0-3 měsíce a taška oblečení 6-10 měsíců pro holku
Zimní oblečení 0-3 měsíce a taška oblečení 6-10 měsíců pro holku
09.09.2013

Holky mám tu 2 tašky oblečení,jedna část jsou pěkné věcičky a druhá část spíše na po doma atd...Věci jsou kupované nové a nošené jen námi...Kus od 10,- do 50,- za kus..Pište a pak zašlu fotečky atd.Velikost 6-10 měsíců

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky