Deníček uživatele barbucha.m

02.12.2008

Ahoj všichni! Už jsem tu dlouho nebyla, ale dnes bych potřebovala poradit.

Ahojky, já nevím, ale dle mého názozu pořadí nemá vliv na kvalitu ;) :n: . Vždyť každý ten zoubek je v dásničce už v bříšku - takže ho soused od vedle jen tak vytlačit nemůže :n: :c: . Tak se neboj - případně zavolej dětské zubařce. :k: :k: :k:

Ahojky já myslím že to není pravda, není pravidlem že musí první vylézt jedničky, dole asi lezou ale nahoře už to tak nemusí být, my máme taky dole 2 jedničky a nahoře skoro prořezaou dvojku asi ale jednička to není, a vím že mamča říkala že to tak někdy roste a vůbec to neva tak se neboj

Já teda nebudu moc rozumovat,o zubech vím prd.Že to má růst v jiným pořadí je pravda.Ale co se týče předkusu,to je věcí spíš posunuté horní čelisti ne?

u malé to taky vypadalo že první nahoře bude špičák, ale nakonec nakonec ho přední předběhl, já o tomhle neslyšela astejně ty první zuby vypadnou a narostou nové rovné :one:

04.08.2008

Holky, poraďte! V těhu jsem sundala snubák, páč mi otíkaly prsty a dnes jsem si ho chtěla vzít zpátky a on je mi malej...!!!

ahoj moje nastavajici švagrova v tehotenstvi asi tři měsice zpatky si musela nechat střihnout, protože ji nešel sundat,mela to uplne do masa.A pak si nechali udelat nové

Ja bych jeste pockala, mela jsem stejny problem, ale jak jsem po porodu trochu zhubla, tak uz mi zase je. Aby sis ho pak nemusela zase zmensovat :s:

ahojky, zvetsit urcite jde, mam znamou zlatnici a zrovna ted zvetsuje snubak moji tete :-) podle me by to ani nemelo trvat tak dlouho. :a:

Já jsem si zase musela přeštípnout zásnubák když mi natekly prsty. Ptala jsem se na opravu ve zlatnictví, tak mi řekli, že to není problém a že to bude tak do týdne. Takže si zajdi do zlatnictví a oni ti řeknou, ale cenu si neodvažuju odhadnout.

Taky mám ten problém,že je mi těsnější,ale já ho stejně nenosím,sundala jsem ho v půlce těhu a už nenandala.....
Zvětšid jde a platí se podle toho jestli ti přidávají zlato neboje nahřejí a roztáhnou.....

24.06.2008

Ahoj holky!

Barbucho, ze se nestydis, ja si tady zrovna stezuju, jak nespime a ty sem das tohle :spid:
No ale tak teda gratuluju a snad i my se k tomu dopracujem :e):

TAK TO MÁŠ super že ti malý tak krásně spinká, já se taky pochlubím, mě taky tak krásně spinká už od narození skoro, tak jen tak dál :qu:

In reply to by zuzinek

:s: To je dílko ze včera - prosral se mi až na gauč na kterým ležel pod hrazdičkou... }:)
A to asi hodinu před tím pro změnu načůral obrovslou louži z přebalováku na zem během 10 vteřin než jsem vyhodila plínku do koše. Samozřejmě jsem si toho všimla až když jsem v té louži stála - je to malej terorista!!!

19.06.2008

Holky, odkdy mají miminka při chování ve svislé poloze sami držet hlavičku?

naší Verunce byly 2 měsíce v neděli a taky jí hlavička pořád ještě padá. Myslim, že je to normální a držet sama by jí měli kolem 2,5 měsíce - ale nevim to jistě, je to jen moje domněnka.

28.05.2008

Holky, prosím vás, jak se projevuje kvasinková infekce na bradavkách při kojení? Poznám to nějak sama?

ahojky, já to mam taky, to pálení a tak. Mažu bepanthenem a taky mi přijde, že to nějak extra nepomáhá. Prý se mají nechat větrat, ale to mě štípe, trpim i při koupání, když mi je zima apod. O kojení nemluvim, i když teď už nohama nekroutim, ale dřív jsem přesně jak píšeš kroutila a opravdu jsem škubala nohama bolestí, teď už jsem buď otupěla nebo se to trošku zmírnilo, ale bolí to stejně pořád. Přeju ti, aby se ti to taky aspoň zlepšilo.

In reply to by terčula

Ahoj Terčulo! No přesně tak to mám já. Už to bylo lepší, ale poslední týden se to vrátilo a snad i dokonce zhoršilo... Mám to jen na jednom prsu, to druhý už bolí jen chviličku, když se malej přicucne, pak už ne. Jestli to nepřejde, zkusím se poradit s dětskou doktorkou, jdeme tam s malým v pondělí do poradny.

In reply to by barbucha.m

já se jí na to ptala, poradila mi ten bepathen, ten už mám od porodnice a pak taky říkala genciánu, ale tu jsem nezkoušela. Oplachovat studenou vodou anebo v řepíku. Mažu jenom tou mastičkou, na osttní jsem líná a čas, abych si máchala prsa v řepíku, to raději dělam něco jinýho. Mě dřív taky bolelo jenom jedno, ale teď už obě.

ahojky, ja ji teda nemela, ale pry se to projevuje bilymi palivymi bradavkami a i mimi muze mit v pusince bily povlak. jinak na zacatku kojeni jsem mela stejne pocity jako ty, ale casem to preslo. tak drzim palce, at to nic neni. :a:

17.05.2008

Holky, poraďte - mám asi exém ze sluníčka.

Ahojky, já to mám už docela dlouho a naprosto spolehlivě mi zabírá krém na opalování Daylong, ochranný faktor 50, je sice trošku dražší a mají ho jen v lékarně, ale funguje i v Egyptě na nejprudším slunci, mám vyzkoušeno. Tak to zkus. Pěkný večer

10.05.2008

Ahoj ženský!

Dej si na to prso měkký tvaroh, a nech si ho tam dokud ten tvaroh ti neztvrdne na tom prsu potom vyměnit.Já měla záněty pořád a tohle pomáhá!!!!!!!!!!!!!Doporučuji :one:

:00: :00: Jo to znam.Ja ale jen sprchovala.MAm nizkej tlak a vana by me zabila.Dr me poradil ze si mam davat na kozu tvaroh alke zavolala jsem mu az byla skoro po vsem takze jsem to ani nepouzila.Takze pred kojenim nahrivat po kojeni chladit.Teplotu jsem stahla vlaznou sprchou.Za par dnu je po vsem :00:

jo jo ten tvaroh zabírá jestli ho nemáš můžeš zkusit i bílí jogurt ale není to ono tu horkost ti ten tvaroh opravdu vytáhne

Ahoj, tak já sedím u notebooku a mám na každém prsu studený obkládek...Už se těším, až se malá zase probudí a trošku mi odlehčí. A odstříkávám hodně po kojení...Jinak bych se zbláznila.

04.05.2008

Krásnou neděli všem! Tak jsem se pokusila změnit si ikonku - vidíte tam už našeho Matouška?

02.05.2008

Holky, kolik vám mimi přibíralo, když jste přišli z porodnice?

Ahoj, tak když nás pustili z porodnice, měly jsme 3 350 g a přesně za týden měla 4 120 g, takže jsme přibrali strašně moc, musely jsme trochu kontrolovat kojení...takže teď budeme mít šest týdnů a má 4 850 g. Normální je když mimi přibírá 30 g za den

Ahojky my jsme šli do poradny poprvé po 12 dnech, co jsme byli doma a přibrali jsme rovných 300 od propuštění, teď jsou nám 2 měsíce a přibíráme dál a dál :-)

02.05.2008

Ahoj všem! Tak se pokusím ještě vložit pár foteček našeho Matouška - snad se to povede!!!

Matoušek je náááádhernej!!! Vítám tě mezi maminkami... Nějakou dobu sem tu nebyla, takže ani nevím kdy jsi přesně rodila...=o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky