Deníček uživatele andy.333

11.03.2013

Zdravím maminky :a:

prodávám 2 kuchařky pro kojence a batolata je tam spousta dobrých rad a receptů. Takže pokud by jste měla zájem napište zprávu pošlu fotky knížek Vařila jsme dětem od 5 měsíců doma a super jinak bych dala kůrku chleba rohlík banán hrušku křupky dětské sušenky

já dávala od půlroka i rohlík na žužlání, dětské kukuřičné křupky bez soli, piškoty, přesnídávku občas, bílé sladké jogurty (bílé obyč mi nehctěla totiž), jinak jedla do 7 měsíců jen skleničky takže to jedla vše co se prodává od 6.měsíců co dva dny sem zkoušela nové druhy zeleniny i masa...a z ovoce jedla banán a jablko kousala (taky měla hodně zubů) a hrušku.

In reply to by luciekres

já právě ty přesnídávky nekupuju protože mi to přijde zbytečně drahé takže dělám všechno doma :-) navíc to podle me i lépe voní..ze začátku jsem taky kupovala ale jak jsem zjistila ty doma jsou lepší :-))ale dekuji :-)ten rohlík vyzkouším :)

20.02.2013

Ahojka maminky tak už je to 5 měsíců s tím našim malým teroristou...a mužu říct že jsem uplně vyždímaná :s: podle paní doktorky je malý vývojově tak o dva měsíce napřed takže na to že má 5 měsicu tak

malý terorista 5 měsíc:-))co s ním?

Vím, mám takový tři, ve čtyřech mesících ta první už lezla po čtyřech, další dva až o měsíc později, v půlroce stáli u nábytku a v sedmi kolem něj chodili, v devíti měsících první krůčky, v desíti měsících už jsme chodili do obchodu bez kočárku. Je to celkem blbý, páč tělíčko jim slouží, ale hlavička toho ještě moc nedomyslí, takže se v klidu rozběhnou ke schodům nebo podobný pokusy o sebevraždu- člověk je musí hodně hlídat. Mámy línějších dětí mají dýl klid.

Speciální péči nepotřebují, nech ho se dál rozvíjet v jeho tempu. Rozhodně ale ne chodítka a podobný nesmysly. :n:

In reply to by Hypermatka

děkuji moc protože jsem byla docela zoufalá protože mi to přišlo brzo aby už stál ale on prostě má svojí hlavičku a prostě chce delat všechno co jeste nejde tak to pořád zkouší a jak mu to nejd etak se začne hrozně vztekat...

In reply to by andy.333

Zubatý byly taky takhle brzo, první dcerka má v šesti letech osm zubů už nových, druhá dcerka má ve čtyřech letech už dva zuby nový a další dva se jí kývají, prostě jsou nějak "urychlený". :s: POkud něco chce dělat- snaží se lézt, stoupnout si, sednout si- tak mu v tom nebraň, ale nepomáhej mu. Vztekaj se všechny děti, když jim něco nejde a stekal by se stejně i kdyby mu to nešlo za dva měsíce.

06.01.2013

Ahoj maminky

Když není v autobuse místo na kočárek, tak ho dává řidič do boxu pro kufry. Akorát musis říct řidiči, aby ti ho tam dal. :-)

In reply to by andy.333

Jj, to znám. Ale když musis, tak se nedá nic dělat. Já si koupila úplně lehké golfky, slozim úplně na placku a většinou si je beru sebou do autobusu. Ale jsou řidiči, kteří tě s kočárkem do busu nepustí a to pak dávají ty kočárky do kufru.

co myslis dalkovym autobusem?Ja jezdim 60km od nas primakem do Brna s malou k dr.,a misto na kocarky tam je.Dal ale nejezdim,jezdime temer z konecne na konecnou,je to o jednu zastavku jenom.

Záleží jak v kterém. U nás co vím, co jezdí Opava-Přerov tak jo a Olomoučákem se dá taky, ale nevím jak to je když jezdí bus do Zlína tím jsem ještě nejela... s kočárkem to asi je problém se někam dostat busem, pak jedině vlak...

05.01.2013

Zdravím maminky
chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jesti má miminko automaticky trvalé bydliště podle matky nebo se musí někde nahlásit?mám 3 měsíčního kluka a nikdy jsem ho nehlásila děkuji moc

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Zdravím :a:

Zákon č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatel

Místem trvalého pobytu občana v době jeho narození je místo trvalého pobytu jeho matky, pokud se rodiče nedohodnou jinak.

Ale jsou to starosti navíc, protože je potřeba jít na ÚMČ a nahlásit atd...
Mít sepsanou dohodu už když se jde na matriku s papírem na otcovství.

27.09.2012

:a: Ahojka všichni

Šimonkův příchod na svět:-)
Šimonkův příchod na svět:-)

tak to jsi hodně šikovná já jsem ve 33tt takže to mám času ještě dost ale docela se bojím...a ty jsi nedostala epidural???jinak moc krásnej chlapeček :kiss:

Téda...tak to bylo fakt drama až do konce :00: ... ale zvládla jsi to! Moc gratuluji ke klučíkovi...to bude určitě dlouhán :s: na té první fotečce je samá nožka, samá ručka :€s€: jaký měl porodní míry? určitě je to dlouhán, že?

To bylo drama! Uff. Je super, že to dobře dopadlo. Gratuluji a přeji tobě i malému hodně zdraví a štěstí.

19.09.2012

AHOOOJ tak asi je to tady!!

Gratuluji a přeji ať je to rychlé a vše v pořádku, každopádně jinka závidím 19. a 20.9. jsou mé dva vysněné datumy :s: . Ty budeš mít snad ten dnešní, aby ses netrápila ;)

jee tak stejně jsem to měla já to bude plodovka :s: přeji rychlej porod a ať jste oba zdraví a v pořádku.

10.09.2012

ahojka budoucí maminky :a:

29.08.2012

ahoooj milé spolučekatelky :a:

Krásné zprávičky... koukám, že se ty naše zářijňátka fakt začínaj rozhoupávat :€s€: Teď už jen tu trpělivost někde sehnat, že? :s:

In reply to by andy.333

:s: To já jsem jinej případ :-) já jsem si kalendář překreslila na A4 a zaznamenávám tam snad úplně všechno... to mi připomíná, že si to musím vyfotit :s: se tomu jednou zasměju, jak šíleně jsem byla netrpělivá :€s€: :€s€: Mám ho pověšený na lednici spolu s fotečkama z UTZ :€s€: a skoro každej den tam něco pisnu :-) Můj chlap se mě ptal, co znamenaj ty srdíčka :s: :s: Říkám: to jsou naše erotický chvilky lásko :s: :s: :s: A on: no... moc jich teda nebylo za posledního čtvrtroku, co? :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka