Deníček uživatele Alenka13

13.11.2015

Tak jsem se tu zase objevila asi po 4 letech :-) Štěpánek už má 4,5 roku a teď čeká brášku nebo sestřičku. V pondělí jsem byla na první genetice - zaprvé sem teda hleděla co se změnilo a strávila jsem tam celý den - v sedum ráno krev a malý ultrazvuk v 10:30 velký ultrazvuk. A teda klasicky mě nezklamali sestřičky a doktorky hrozně milé, ale tak jako u Štěpánka mě strašily většími mozkovými komorami tak tentokrát jim nehraje do tabulek IT tzn. nezobrazená intrakraniální translucence? jestli o tom někdo něco víte budu moc ráda když napíšete.

29.06.2011

Zdravím všechny maminky, čekatelky i těhulky :-)

konečně jsem se dostala k tomu abych popsala průběh mého porodu :-)

Můj porod ...
Můj porod ...
Můj porod ...
16.06.2011

Zdravím všechny stávající i budoucí maminky,

tak jsem se rozhodla po delší pauze napsat poslední těhotenský příspěvek ...
je mi z toho nějak ouzko .....

Ahoj,
úplně Tě chápu, já si od začátku říkala, už aby byl tolikátý týden a bylo vše v pořádku a teď po víkendu jdu do 9tého a říkám si, že to najednou zkončí.Ale pravda je, že se na mimčo už taky těším.Holt jedno období vystřídá druhé a hlavně to tak neskutečně rychle utíká - i potom.Vidím to jak dneska, když jsem čekala holky a až se teď mimís narodí, tak budou slavit 9té narozeniny :\x: a vidím jak dneska, jak jsem byla těhule s nima ,pak byly miminka....a teď už malé puberťandy :s: No užij si opravdu poslední večer jako těhu a pak přijde další hezké období :cc):

Ahojky, tak na mě tato lítost padla po porodu :-D Najednou bříško nikde a kámošky byly ještě těhule, jak já jim záviděla co je ještě čeká :-) Pak jsem koukla na to moje sluníčko a moci ho pořádně pohladit, obejmout, pochovat, pomazlit se, mi všechno vynahradilo :-) Porod jsem měla také vyvolávaný a klidně bych šla takhle rodit znovu ;-) Tak ať to máte rychle a pokud možno bezbolestně za sebou ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka