Deníček uživatele alcerka

02.06.2011

Ahoj holky, dnes jsem zase byla na prohlídce a dr mi udělal taky ten 3D utz. No ale bylo to těžké, mrňous se pořád schovával. Manžel ten mi řekl, že by za takovou fotku prachy nedal.

3D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak děkuji! :-) Ne ne zrovna necucá, má ruku jako by na oušku a kouká se doprava. :-)

me ta fotecka pripada hrozne krasna, je uzasne videt miminko v brisku jak si tam hovi, a ta rucicka..... chlapi to asi nebere tak jak nas :j) :a:

Soni a kolik tě to stálo, že na tom chtěl manžel ušetřit :? Vždyt je to nádherná památka :h: Jen si to hezky užívej, však víš že to uteče jako voda a zachvíli budeš mít doma malý uzlíček :-D

27.05.2011

Ahoj holky, tak vám sem ještě přidávám fotku mrňouse. Mám trochu zmatek ve kterém jsem týdnu a dr. mi na vyšetření neřekla délku plodu a já se zapomněla zeptat.

13 týden screening, pohlaví?

ahojky, urcite to jde poznat , me to rekla dr ve 12tt na ultrazvuku , ze je to jasnej chlapec..... jinak ale to co mas zakrouzkovany je moc velky , to bude spis pupecni snura :-)))

Tvar pindíku to sice je naprosto dokonalý, ale může to být pupečník, tak bych to nebrala jako bernou minci, abys nepořizovala modré a ve finále se to neužilo ;-) :) jisté je to tehdy, jak mi mudr vysvětlil, když se vidí i kouličky a ty sestupují do 22tt (u nás to byla holčička cca v 19tt a ve 23tt už chlapeček :D) anebo pak 3D, tam je to vidět daleko lépe :) ježiš, já bych taaak chtěla vědět, co se nám narodí už ted!

25.03.2011

Nazdárek holky, tak se vám zase hlásíme s novinkama. Byly jsme dneska na prohlídce u dr. a vše v pořádku. Malá měří 82 cm, váží zhruba 11, 5 kg.

18 měsíců a co nového u nás...
18 měsíců a co nového u nás...
18 měsíců a co nového u nás...
18 měsíců a co nového u nás...
18 měsíců a co nového u nás...
18 měsíců a co nového u nás...

Ahoj Soni, moc hezky napsáno a fotečky jsou opět originální :one: S tím mlsáním je to unás podobné, to víš zakázané ovoce nejlíp chutná :hu: Tatínek se taky vždycky rád podělí a taky i o to granko a to ona by pila ale to jí opravdu ještě dávat nechci :n: Okurky jí taky chutnají. Povídáme taky víc a víc ale určitě ne tak jak slečna u vás v čekárně :s: A s tím nočníkem... asi bych tomu pánovi z prominutím nakopala do zadku :zadek: on sám má děti které mu v roce a pul chodily na nočník????? Já nevím, ale já mám na to názor jediný, pokud si to dítě samo neuvědomuje že se mu chce čůrat nebo kakat a neumí to říct tak je podle mně posazování zbytečně, zvlášt když tam to dítě samo nechce sedět :w: My jdem na preventivku ve čtvrtek, a to mi sestřička říkala pokud už chodí na nočník abych vzala ranní moč ale pokud ne tak že se vůbec nic neděje, že každé dítě si samo určí ten čas nočníku. Takže bude vklidu papa :a:

soni, hezky napsáno, přečetla jsem až dokonce poctivě. :-) já ti prostě závidím to focení, julinka je krásná kočanda, roztomilá. :girl: nicméně také rošťanda, viď? tomeš to s nastavením packy & co dělá také. sám si vynadá "tytyty", ale stejně to udělá znovu. mluvení je teď velké téma u všech, že? tomeš povídá stejně jako juli, navíc má pro víc věcí jeden výraz, je to blbís. :-) šunku chtěl ivo tomíkovi tuhle také dát, také jsem ho nepochválila. :-( co se týče kyselého - nic podobného jsem malému nezkušela. i když je pravda, že má rád hroznové víno a maliny, oboje je také docela kyselé. :a\|: a ani kakao, jen by se po něm osypal. :00: btw - jak ti teď vstává, stále ranní ptáče, co dál doskáče? my teď vstáváme většinou 5.55, ale stejně spí přes den jen tu hodinu a půl, od 11 do půl jedné. kdyby dal alespoň ty dvě hoďky... každopádně - moc zdravíme a posíláme pusu na pupík! :kiss: :a:

Krásný fotky, já chci uměta taky takhle fotit:) a Julinka je kouzelná...Nela na nočník už pravidelně kadí, málokdy to nevychytáme...ale to čůrání je horší, ale spíš se mnou, pokaždý, když se mi počůrala, tak jsem si řekla, že ještě není ten správný čas, že si počkáme na léto, čůrání na kytičky jí bude určitě moooc bavit, takže škola hrou:)doufám, že si to nemaluju moc růžově, jak já mám ve zvyku:D

Opravdu nádherné fotky, jsme na tom úplně stejně, na nočníku se vyčůrá občas, když se vzbudí tak vždycky ale jinak přes den jak si vzpomenu, ona to ještě nepozná, jen když už to má v plíně, povídá pořád dokolečka ty svoje slovíčka, ham, hají, táta, mama, baba, mňau, ma (tma a zima), pápá,méé, bác a nově umíme Ga a Ka - co se jí zrovna povede :)

19.01.2011

ahoj tetičky, strašně dlouhou dobu jsem tady nebyla. Jak se máte? Co děláte? S Juli to začíná být čím dál větší zábava... Řeknu vám, ale je to pěkný jedlík.

Po sto letech :-)
Po sto letech :-)
Po sto letech :-)
Po sto letech :-)
Po sto letech :-)

tak jak čtu, tak Jůlinka je stejný žroutík jako ta naše :///: :s: ...fotečky jsou nádherný jako vždy :one: :c: ...a vánoce-za rok to bude mnohem lepší :C]]: :a:

In reply to by radaxxl

Raduško moc ti děkuji za pochvalu! Ty jsi zlatá prostě! :heart: Jinak s Vánocema doufám, že příště budou lepší... Každopádně jednu výhodu to letos mělo, ani ten stromeček ji nezajímal, takže jsem nemusela mít strach, že ho na sebe shodí... A jak jste prožili vánoce vy?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Simčo, Julča je ještě v postýlce. Chci asi aby v ní vydržela co nejdýl, no uvidíme jak to dopadne. Nebudu to s postýlkou hrotit, dokud se tam vejde a je spokojená tak v pohodě. Manža ten by si pro změnu představoval, že ve 2 letech už bude spát na patrovce (která je u ní v pokojíku pro návštěvy). Asi spadl z hrušky, za tenhle názor bych ho flákla něčím po hlavě... :€[€: Musíš pak napsat jak to Ondrášek zvládnul. Mě se líbí takové ty postýlky, jak jsou malé a dají se posléze i prodloužit. :)

není to dávno, co jsem měla z manžela stejné pocity. Někdy umí být takyhodně protivný a dá mi docela práci ho nepraštit něčím těžkým po hlavě. Asi je to tak ve více rodinách. Jinak malá je úžasná :h: I Milánek se na Vánoce podivoval, co že to všichni dělají za nepořádek, ale narozdíl od Julinky se chtěl na trhání balícího papíru alespoň trochu podílet. U nás by to taky chtělo začít uplatňovat prosím, prosím, ale zatím se nedaří, nicméně, když má hlad, otevře si spíž či dokonce lednici, nemá s tím žádný problém :D Sice není velký žrout, ale pořád by v té puse něco měl, brzy po Vánocích si rozkousal kostky s obrázky :s:

In reply to by Jáša

jj četla jsem v tvém blogu (mimochodem zase skvěle napsané)! To je Milánek šikovný, že otevře lednici! :one: Ještě že na to malá ještě nepřišla! Jinak jste neměli vybírat kostky co vypadají jako cukroví, to je jasné. :€):

22.11.2010

ahoj tetičky, už jsem sem dlouho nehodila nějaké fotečky. Přece jen je dávám hlavně na FB, kam většina z vás chodí. Dnes jsem si uvědomila, že má Juli už vlastně 14 měsíců...

Jak žijeme, už pár dní je Julince 14 měsíců...
Jak žijeme, už pár dní je Julince 14 měsíců...
Jak žijeme, už pár dní je Julince 14 měsíců...
Jak žijeme, už pár dní je Julince 14 měsíců...
Jak žijeme, už pár dní je Julince 14 měsíců...
Jak žijeme, už pár dní je Julince 14 měsíců...

krásný fotky a Jůlinka je roztomílek :c:
S tím jídlem je to u nás taky tak,pořád musí mít něco v ruce-nechápu jak se to do ní všechno vejde :00:
Mějte se krásně holčičky ;) :a:

Soni, jako obvykle krásné fotečky! :-) Malá je suprová princezna. V těch dovednostech mi připomíná Tomíse - plazení po břiše dozadu (nejlépe v koupelně na kachlíkách), tanyny, žvatlání, kramaření šuplíků... Jen kdyby si vyhrál sám, pořád ho mám za zadkem. Je dobře, že se konečně vyspíš. Dobrou noc!!! :~!: Ať se vám daří, holčiny! :a:

19.11.2010

ahoj tetičky, musím se vámi podělit o tyto fotečky. Podívejte, co se Juli teĎ naučila... Ve chvíli jak na ni zaměřím hledáček, nahodí tenhle ksichtík a čeká dokud necvaknu.

Na občanku...
Na občanku...

jj, parádní ksichtík

moc dobře to znám, Pavel to dělá taky

udělat "normální" fotku je úplný horor

Užasný fotečky, mě to dcerka dělá taky a to jí je 10 měsíců. Nemám pořádně žádnou kloudnou fotku na které se usmívá nebo tváří normálně

To je supéééér :qu: Klárka má taky takový podobný ksichtík ve svém repertoáru :€): A koukám že máte pořád jedny papučky... To my už vystřídali asi troje :00: Nějak rychle nám roste nožka :$$: :///:

Tak tenhle ksichtik odnekud znam :€): Tak to ma nase Elli s Julinkou neco spolecneho :one: Moc povedne fotecky, tomu se sama za par let zasmeje :c: Juli uz je profik co se tyce foceni :k: :a:

10.11.2010

ahoj kočárkomaniačky, mám ve špatném stavu kočárek a tak bych potřebovala koupit nový. Mohly byste mi trošku poradit? Věřím, že se v tom některá vyznáte.

nevim co mas sice za predstavu,ale kazdopadne musi mit velika nafukovaci kola a byt celoodpruzeny
ja za sebe muzu doporucit tako easy rider,ma svym spusobem jen same + az teda na tu vahu ale neni to pri jizde poznat ma 20kg
ale oproti tem"modernim"to neni o tolik vic mivaji kolem 16kg
mozna ti nekdo doporuci starsi X-lander ale ma otocne kola a to ke myslim do terenu uplna blbost
uvidis co ti pisnou :a:

19.09.2010

Ahoj tetičky, tak už jsme doma z oslavy Julinčiných prvních narozeninek.

Ten rok tak uběhl!
Ten rok tak uběhl!
Ten rok tak uběhl!
Ten rok tak uběhl!
Ten rok tak uběhl!
Ten rok tak uběhl!
Ten rok tak uběhl!
Ten rok tak uběhl!
Ten rok tak uběhl!

krásně napsané.. :one: .je si občas říkám,že ta mateřská láska je tak strašně silná :h: ..dokážeš přestat milovat partnera(manžela),ale svoje dítě ne :h: ..je to nejsilnější cit,který znám a jsem za něj moc ráda. :) .
Fotky a Jůlinka jsou opět krásný :qu: ...přeji ještě jednou vše nej... :k:

Ahoj Soni, nádherně si to napsala z láskou k Jůlince :h: Máš pravdu, ten rok uběhl ani nevíme jak... To je fajn že se oslava vyvedla a Jůli že se taky moc líbila :///: Nevěděla jsem že jste měli na začátku takové "trápeníčko" ale zvládli jste to určitě moc dobře :one: Fotečky jsou moc krásné :)

Ahoj Soni, ach to vzpomínání je tak krásné vid :ww: jak jsem to četla taky mi to všechno od začátku projíždělo hlavou, je to neskutečné :h: Teda 10.dní v porodnici nezávidím, ještě když jsi nemohla mít Julinku u sebe! Mě stačili 4.dny už jsem se táák těšila domůů až budeme i s tatínkem- všichni tři spolu :c: Tak krásně oslavený 1.roček máte za sebou :one: hezké fotečky to není možné před chvilkou tak malé mimi a ted velká chodící slečna :girl: moc vám to sluší holky- nevadí když jsem použila jako aktuální společnou do videjka tuto fotku vid? :ww: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka