Deníček uživatele aknelufo

14.04.2012

hezký večer maminky a těhulky,chci se optat a poradit. 8.3. jsem měla poslední MS a včera jsem začala trochu špinit,ale MS se nerozjela,může to znamenat že jsem těhulka nebo jen nějaká porucha.

ja sice nejsem dr ale v 6t uz sem to mela potvrzene u vsech tehu
tak dlouheho vynechani te nenapadlo test udelat driv??
preji at to dopadne tak jak ma

A test ti vyšel // ? krev ti nebrala?? Já špinila Tyden před MS asi 2 dny a pak nic no vlastně, doted nic, už jsem v 15tt :-))
Pak jsem začala špínit někdy v 6TT hned jsem jela na pohotovost a zjistili mi hematom, dostala jsem léky na udržení naštěstí to pak bylo oka... ono je to těžko pokud ještě vůbec nic neviděla třeba to je fakt jen nějaká porucha, pokud by sis nebyla jista nebo cokoli zajeď si třeba taky na pohotovost nebo v ponděli znovu k dr. To čekání je hrozné co? ale neboj vyjde to ;-) a i kdyby ne ted, tak třeba příští měsíc :-) Ale držím palečky ať to je už ted a je to oka ;-)) pro jistotu buď v klidu, lež nic nezvedej... :a:

In reply to by efule

JÁ BYCH SI PŘÁLA KDYBY TO NEVYŠLO,MIMI CHCI AŽ TAK ZA 3 ROKY, S MANŽELEM SPÍME SVÁTEČNĚ. 2X DO MĚSÍCE.SICE UŽ MÁM 2.DĚTI,ALE TED BY SE MI TO MIMI NECHODILO,NARODILO BY SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE.A TAK NEVÍM CO DĚLAT.ALE V PONDĚLÍ SI JDU KOUPIT TEST A UVIDÍ SE.

23.09.2011

hezký den,chci se zeptat kdy je nejlepší si udělat těh, těst.nemyslím tím hned 1.den po vynechání MS.

04.02.2011

AHOJKY HOLKY,NEMŮŽU SPÁT,PROTOŽE FURT MUSÍM MYSLET NA KAMARÁDKU,KTERÁ JE TAKY TĚHOTNÁ JE V 9 TT.

Náhodou jsem narazila na tuhle starší diskuzi a pardon, ale ten chlap, to je debil!!! Vůbec si nedovedu představit, že by mi manžel řekl, ať jdu na potrat :n: Je vidět, že tenhle chlap má dost zvláštně postavené životní priority. Já jsem zažila už dva potraty (samovolné) a dobrovolně bych na to NIKDY nešla. Radši budu mít klidně čtyři děti. Doufám, že to nakonec dopadlo ke spokojenosti budoucí maminky.

si tuhle situaci ani neumím představit. protože jsem nikdy nebyla v situaci, kdy bych byla úplně finančně závislá na chlapovi a vlastně ani to si neumím úplně představit....takže fakt nevím, kdybych byla v dané situaci, tak bych asi byla nucena na ten potrat jít s tím že ovšem bych se potom všemi prostředky snažila nalézt si nějaké vlastní bydlení a postavit se na vlastní nohy, protože s takovým člověkem bych nebyla schopna zůstat ani náhodou, protože bych v něm neviděla žádnou oporu a taky by se mi mohlo stát, že v budoucnu řekne - táhni, tebe já živit nebudu. ale rozhodnutí je samozřejmě na ní, netuším jaké má kromě manžela zázemí, možnosti, jak staré jsou její dvě děti a prostě do toho nevidíme no...kdyby se mi to stalo v mojí současné situaci, tak bych chlapa poslala do pr*, co nejdřív ho zažalovala a miminko si nechala. protože si nedovedu představit, že by jedno z mých dětí mělo menší právo na život než druhé, jen proto,že není první (jestli mi rozumíš), jenže já mám velmi dobré zázemí od svých rodičů a prarodičů, kteří by dítko pohlídali, zatímco já bych musela pracovat, je to hrozně těžké, strašně jí držím pěsti

16.01.2011

ahojky maminky,DNESKA OD 19:30H NA NOVĚ BUDE REPORTÁŽ O RODIČOVSKÉM PŘÍSPĚVKU,TÝKÁ SE TO,ŽE S TÍM SPOUSTA MAMINEK NESOUHLASÍ,JUKNĚTE SE ZDE http://www.facebook.com/pages/Protest-proti-ub

holky jsem ráda,že to vidíte stejně jak já, jen jsem to sem dala,aby i ostatní miminy viděly co se děje, taky jsem pro 3 letou variantu a ostatní a zruší a dají jiné výhody než finanční.každý by jen bral a nic nedělal.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

neboj, ozvývat se fakt nebudu, páč se změnou rodičovského příspěvku problém nemám (jejej, to jsem asi neměla dělat :s:) ... uznávám, že by stát mohl rodinám s malými dětmi vycházet víc vstříc, ale nedomnívám se, že to musí být formou finančních příspěvků.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

víš, myslim si, že to je negativní pozůstatek z komunismu - neumíme se spoléhat sami na sebe a stále očekáváme, že stát bude dotovat. když se rozhlídneš po státech v evropě, který z nich nabízí maminám, aby byly doma tři roky s dítětem, zaměstnavatel jim držel místo a stát jim dával měsíční příspěvek?
a mimochodem, brečíme, jak nemáme peníze, ale za dobu rodičáku jsme schopní koupit klidně pět kočárů, protože ty předchozí se okoukaly, kupujeme zeleninový a ovocný příkrmy, protože nemáme čas je uvařit doma, vložíme spousty peněz do kursů plavání, znakování, různých kroužků atd...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka