1.1.2013

01.01.2013

:a: :dance: :€s€:

Kukuč.

Kde jste kdo?
My koukáme na Zvonilku.
Baru, u nás dobrý, choroba nás zatím neschvátila, takže dobrý. Ještě příští týden vydržet.
Zítra jedeme k našim, dělají okna, už je teda mají, tak se bude malovat a tak, takže jedeme pomoct.

Ahojky JANI mooooc děkujeme za kartičky ještě jsem ti nestihla poděkovat.Jinak malá celkem zdravá jen trochu rýma ale já zase nic moc bolý mě v krku.U malé ve školce je spálová angína tak snad to nechytí.Jinak nic nového pořád jen práce :€[€:
Danuško co miminko a jak se máte?Jani brzo se uzdravte.A co Lenička a děti jak se vám daří.A co u Barušky?

In reply to by Barula

Baru děkuji za optání ,miminko se má dobře ,všude se boulí až to bolí :-D v pátek zase kontrola a první monitor :-)a o sobě radši nemluvím ,nějak mě dochází baterky :00:
pořád práce :€[€: kdyby to byla aspon práce co by tě bavilo,viď ;)
zase bacily :€z€: Baru zkus taky popíjet ten zázvorový čajík :-)taky děláš s lidima ,tak tam ty bacili řádí ,něco na imunitu :-)

Tak máme doma marůdka. Adélka děsně kašlala tak s ní zašel včera Jára k dr. na poslech teda ok jen má trošku rudý krk. Tak si nechal napsat paragraf a jsou doma. V pondělí jdou na kontrolu. Kašle teda nejvíc ráno a večer a v noci :( ale přez den je ok.
Jinak u nás nového asi nic. :a:

http://www.mojetehotenstvi.cz/jak-se-chovat-2

Ahoooj.

Jeden můj starý článek k přečtení, ať to tu nepíšu znova ;-). Snad už to teď dobře dopadne :one: .

Tady je taky sněhu habakuk, takže jsme se odpoledne vydali bobovat. Skvěle jsme si to užili :s: .

Víkend jsme byli u známých, takže pohodička, jsme pokecali a super.

In reply to by Barče

u nás děsná břečka :-( všechno taje ,není poznat kde je kaluž a kde je led :00: takže to měl Kubík dnes zajímavý ,ale jaksi mu to bylo jedno jestli je po kolena v louži a nakonec to završil komplet celý do blatíčka :00: :D

In reply to by Barče

Baru to jsou skvělý zprávy o Kubíčkovi :h: přejeme mu hodně zdravíčka ,jen tak dál ..........taky si snížek užíváme než se nám rozpustí ...:-)

nazdárek :a: tak jaký byl víkend ,tu ani noha ,tak co jste dělaly??? :///:
u nás jsem donutila manžela vymalovat ložnici :///: a všechno pěkně vydrhnout ,ať má prcík pěkně čisto ,takže rozebral i postele a všechno vynosil,ted máme madračky v obyváku a celý den se tu dnes tak nějak poflakujem a nějak se nám to tu zalíbilo :///:
.
jo a tak podám i info u páteční kontroly ,monitor se odkládá o týden ,asi bylo ještě brzo,jinak jsme si stěžovala jak mě tvrdne břicho ,jak mám poslíčky jak se mě špatně dýchá a všechno mě bolí ,ale všechno je normální ,takže vydržet :-D v pátek opět kontrola ,ted už tam budu chodit každý týden tak už to bude pěkně utíkat a já se nějak furt nemůžu rozhodnout kam rodit ,jestli Brno nebo Nové Město na Moravě :? máme to tak stejně daleko ,kubíka jsme rodila v Brně -Bohunice ÁLE tak ted přemýšlím nad Novým Městem........podle čeho jste se tehdá rozhodovaly???

In reply to by Dana Medková

AHoooj. My byli na víken u J. rodičů. Pohoda. Dnes práce a školka.
Daní kde rodit ti neporadím jen zkus vyčíst nějaký diskuze nebo tak jestli to není někde lepší. Já rodila v Příbrami což je blíž než Praha. :one:
Jinak týjo taťka vám vymaloval to je paráda. No jo už se vám to blíží, takděláte přípravy ve velkém. to je krááása. :h:

In reply to by janča a adélka

Jani čtu kde co můžu ,možná kdybych byla v Brně spokojená na 100% tak ani o ničem jiným nepřemýšlím ,ale našlo se tam pár věcí,tak přemýšlím že zkusím zase něco jiného :-) no uvidíme ;)
jo jo vymaloval ,vygruntoval celou ložnici od podlahy ke stropu,rozebral komplet postele ,vyčistil ,to se nám tam bude krásně spinkat :-D

In reply to by Barče

Nové Město .........
Baru chtěl jsem vzít Kubíčka k narozeninám do bonga ,asi tam pojedeme ve čtvrtek ,prosím tě jak to tam chodí takhle v týdnu,bývá tam hodně lidí?? nevíš? a kolik to tam tak stojí?

In reply to by Barče

já jsem tu až ted ,Kubík dnes usnul skoro až v deset :-( ještě jsem ho stříhala ve vaně ,tak se nám vše nějak potom protáhlo............ale jsem ko tak jdu spinuškat :a:

In reply to by Barče

:a: ahooj
Tak mě už je lépe. Daní ten čaj si koupím. Já jsem čajová, kávu nepiju, tak ho vyzkouším. :one: Piju litry čaje denně a zázvorový jsem ještě neměla.

Ahoj ...tak jsme po obědě ,ten tady hltám kardinál řezy a kafíčko :)

Jé Danušce už fácha pc ...Dani vkládala jsem tady fotky a máš tam i tu naši garáž ...nevím jestli si ji už viděla nebo si to tady v davu příspěvku přehlídla ....vyfotila jsem ti jí ,když jsme se o nich nedávno bavily :)

In reply to by lenacko

jj fachá ,ÁLE žádný zázrak to není a modlím se bay zase nezkolaboval ,budem kupovat nový ,nedá se nic dělat a to potom povalí :metal: :€Ss€:
jdu mrknout :one: ........
viděla jsme video jak malý jezdí a teda jsem čučela,je moc moc šikovný ,ani já tak neumím jezdit :one: :///:
kardinál řezy ,hmm :///:

In reply to by Dana Medková

Ju nový to pak bude rychlost :D
Kardinál řezy jsou super ,a pak že hubnu ,včera jsem měla 3 kousky :pig:
Já taky koukala jak mu to jde ...nato že stojí na lyžích poprvé ,a ještě se učí od 12 do 14.30 tak se to naučil dobře .Já byla doma .Maty je marod takže tam byl jen Martin a točil a fotil ......Je to moje šikulka :h: Já nelyžuji vůbec tak ho obdivuji že to tak rychle zvládl

dobré ráno :§: :a\|:
tak co marodi?? u nás noc docela děs ,dost kašlal a dávil se ,nakonec jsem mu musela kolem 23h šupnout ditustat na kašel a ten hezky zabral a spinkal až do rána,ale já skoro celou noc nezamhouřila oka ,furt jsem Kubíka chodila kontrolovat a přikrývat a od půl 5 nespím :00: tchýně mě strašila že když matka nespí tak má nespavé dítě :? no snad to nebude pravda i když je mrňousek nejvíce aktivní večer........
holky chodíte taky v noci kontrolovat a přikrývat děti ? já snad furt i když Kubík spí u mě tak se kolikrát odkope že je mu horko,ale mě to nedá a furt tam chodím :00: :D

In reply to by Dana Medková

Daní já když spím tak spím a nestávám abych jí přikryla. Je pravda že jak se odkope, tak je ráno pak studená :(
To je děs ty bacily.
Horečku jsem měla já. :) Dnes jsem udělala nálet na lékárnu, tak se dopuju teplým nápojem a snad to bude brzy ok. Děsně mi teče rýma, cítím trošku krk a dnes zatím bez teplot. Adélka jen rýmuje.
Baru já myslela že rodice bydlív nějaké vesničce a ono to má tolik obyvatel? Tolik hospod a tak... To u našich to je orpavdu vesnička do 200obyvatel :)

In reply to by janča a adélka

to seš dobrá ,když spím tak spím :-D mě to prostě nedá a vylezu a jdu ho zkontrolovat ,nejlepší je když spí semnou v ložnici když je manžel pryč to je pohoďka ,sice je zase na mě nalepený celou noc :h: a já se nemohu ani pohnout ,ale je to krásný :c:
a jak ti je? Jani kup si zázvorový čaj třeba s medem a citronem ,já ho kupovala v lékárně a ten je fakt dobrý ,komukoliv jsem ho dala tak to hned zabralo když se oněj něco pokoušelo a můžeš ho pít každý den jako prevence ;) v tom autobusu to musí být síla :-(

In reply to by janča a adélka

No jo no. Ale pro mě je to malý ;-).
Taková maličká vesnička je vedle a jsou tam samo milý lidičky :h: . To tam mám ráda :one: .

Jéjej, ty jo? No tak to ti nezávidím, tak se brzy vylež a hlavně ať to nechytí i malá!

Sonička dnes měla tanečky, tak se jí to líbilo, zítra jdou do knihovny, tak se těší.

In reply to by Barče

u nás je asi tak kolem 800 obyvatel a rozhodně tu nejsou samý milí lidičky ,hlavně jsou tu udavači kteří nemají co na práci ,sedí za oknem a špizujou co se kde šustne a není jim blbý pak volat na policii a udávat ,ale jinak bych stejně neměnila ;)hlavně kvůli dětem :-)

In reply to by Barče

Týjo tanečky? to mají ve školce nebo je to nějaký kroužek? U nás měli v pondělí divadýlko a každou středu mají saunu. :one:
Jo prý malý to je hotový město. ;) Nooo a je to tři týdny co jsem taky měla teplotu a bolení v krku...to je děs ty bacily opravdu :( Snad si koupím i pro sebe nějaký vitamíny nebo něco.... jak trávím hodinu denně v autobuse, tak tam je to samý bacil :(

In reply to by janča a adélka

Ve školce, ale stojí to 690,- na pololetí, tak mě docela sejří, že tam víc jak půlku nebyla a už chtějí zaplatit další pololetí. Navíc se mi zdá, že ta kočena neumí udržet jejich pozornost, takže kolikrát se tam děcka válí po sobě a ona cvičí se třema :00: , nevím no, zvažuju, jestli to mám zaplatit :? .

Oni mají teď nově útery solnou jeskyni :one: . A jeden den v týdnu většinou divadlo, knihovnu, nebo něco takového...

In reply to by janča a adélka

Ach jo, Adélinka je zase marod??

U nás zatím dobrý, i když se mi zdá, že má kapku víc plnej nos, ale slíbila mi, že nebude marod, chceme jet všichni o víkendu ke kámošce, tak snad to dodrží :s: .

Kino bylo super, ještě večer jsem váhala, jestli tam mám jít. Na Tarantina musí mít člověk náladu a hlavně to brát s nadhledem, ale nelituju, bylo to super. Smálo se celé kino. DiCaprio to taky zahrál skvěle a i ostatní :one:

In reply to by Barče

však já vím ;) ......u vašich je i kino,jo? super a jak často tam promítají ?
tady není nic ,drahý obchod a hospůdka a ta je teda dobrá :°°//: občas se tu udělá zábava ,ale tam když vlezeš tak je tam samá 15ctka :00: takže tam už nechodíme ,dřív to tu stejně jaksi víc žilo .......

In reply to by Dana Medková

\promítají každej pátek :dance: za 60,- :one:

Co Kubulka?
To u nás jsou zábavy docela vyhlášený, takže to "zdravý jádro" je tam vždycky a občas přijedou i staří známí z vedlejších dědin, tak je pak veselo.
A samo, že se mi zdá, že je tam čím dál víc mladých, ale to bude asi i tím, že kapku stráneme, no :s: .

Hospody tam máme 4 a jednu vinárnu, obchody taky 4.
Na 1700 obyvatel to jde ;-).

:a:
Ahoj tak asi všichni v práci co ?
Já už mám dnes navařeno špagety a to je vše .....Nic se mi nechce .Kiki a Maty mají rýmu ,Maty má dokonce ATB do nosu a sirupek na kašel ....Kiki jen rýmuje asi to chytil z lyžáku ,Pořád o něm básní že chce jít zase lyžovat :00:
A co u vás holky ....

Ahojte všechny!

My si užili super víkend. Včera jsem vymyslela divadlo, tak jsme byli v Polárce na pohádce o hodném dráčkovi. Šli s náma i sousedi s Jonáškem, tak si to děti užili. Po představení tam potom měli 4 soutěže, a kdo vyřešil bludiště, poskládal obrázek, hodil mrkví do hrnce a pak se honil s loupežníkem,ten dostal dobroty a balonky. No to bylo něco pro ty prcky :one: .
Pak jsme ještě poseděli se sousedama u nás a večer volala kámoška, že si jdou ještě s jednou posedět, tak jsem šla taky.
Do půl druhé, ty dvě to táhly do 5 do rána, a Katka teď psala, že je vyřízená :P , že to kapku přehnala.

A jinak ani nic.

chjooo zase se mi to neodeslalo :(
přesně jak Danče, napíšu delší vyprávění a prd :( tak znovu...
Daní jaká byla noc? Ten pocit když je mimi v bříšku je paráda ale ke konci si pamatuju jak mě šíleně kopala malá do žeber...au au ať je už brzy na světě, to bude krásnější. :h: Týjo a už jen 6 týdnů...to je opravdu za pár.
Leni malej je opravdu šikula na těch lyžích. Z toho videa...vypadá to tam moooc hezky.
Baru co u vás? co malá už je ok a co ty v práci? A druhá Barča taky píše že Esterka je nastydlá...to je síla ty nemoce. :(

In reply to by janča a adélka

to je děs ,proč to tak dělá ,:-( mě se zase jako ráno sekl počítač ,sám se furt vypínal zapínal ,takže jsme celý dopoledne dávala s pomocí manžela na telefonu PS do pořádku :00: ,ale furt se to seká :-(
noc byla hrozná ,já celou noc nespala a hlídala aby se nerozjel záchvat ,ale ted to vypadá spíš na chřipku ,měl ráno i teplotu a spíš odkašlává ,chrchle ,ted sotva mluví ,tak snad to se zase večer nezhorší ,já furt koukala večer na hodiny a modlila se ať už je ráno a vstáváme :00:
určitě to bude krásnější na světě :h: na to se těším nejvíc ,jsou to ted jen hormóny :///: ;) dojímá mě kde co :D
A co práce Jani a jak vše zvládáte ? a už jsi začala měřit? ;)

In reply to by Dana Medková

Tak jak je Kubíčkovi? ADÉLCE TEČE RÝMA :( to je pořád dokola. Jo tááák já si říkám že by byl Martin doma a on navigoval po telefonu ;)
No jo hormony ty si zahrávají s chováním.
Jinak u nás dobrý. Jára mívá úterky a čtvrtky volný, takže vodí a vyzvedává Adélku a tím že vyjíždí jinak v noci, tak zatím přijíždí dřív než já, tak taky vyzvedává. tak já jen vodím třikrát týdně ráno. SPíš je na prd že chodím za tmy a za tmy se vracím. Teď už je to tedy lepší že se začíná zase ten den natahovat a ztmívá se později. Jinak nic neměřím necháme to osudu.

In reply to by janča a adélka

Ahoj.
Malá kašle, ale už to není tak hrozný, takže v pondělí maže :dance: .
Taťka šel do obchodu - včera byl na velkým nákupu a dnes musel zase :00: . Dostal příkaz, ať někde sežene svíčku dekorativní - kámoška má 35 a včera volala, že si dnes možná půjdeme sednout, tak ať jsem vybavena :///: . Jsem zvědavá, co přinese, aby nepřinesl pytel čajových svíček :s: .
A já gruntuju, pračka jede na plný obrátky, pokojík uklizenej, povysávám a koupelnu a wc setřu...

Jaký videjko? jsem ho neviděla? Matně si vzpomínám na nějaký ještě před tím, než jel Kikčo na lyžák, ne? A teď je nějaký nový??

Aaaa, už nám končí Mickeyho klubík, za chvilku je cácorka tady :€s€: .

In reply to by Barče

tak co ten taťka váš donesl ?? :s: to je sranda že ho ty nákupy tak baví ,tak to si aspon rozumíte ,co? :///:
ještě kašle cácorka ,tak snad nebude zase brzo marod

Daní tak jaká byla noc? Jooo ten krásný pocit když je mimi v bříšku je paráda a počkej až ti ho dají na pochování až vykoukne na svět. :h:
Leni koukala jsem na fotky na fb, malej teda válí. Jde mu to krásně!!!! Na tom videu jel parádně!!! A to prostředí a celkově je to moc hezký!
Jinak u nás týden proběhl pohodově. v práci dobrý. A Jára každý den vyzvednul Adélku a chodí bobovat a já je vyzvedla až jsem šla z práce. Takže se vyřádila. Dnes jedem k našim, Jára jel na školení. Tak jestli nebude takový mráz, tak si půjdem užívat sněhu. :one:

KUK :dance:

Jak je? Dani, co Kubulka? A co ty, jak je?
Jani, co vy v práci a ve školce?
Leni, co Kikčo na lyžáku :one: ?
Baruško, co v práci? Takovou nabídku jsem pro tebě měla :s: a ty mi dáš košem :a: .

In reply to by Barče

Kubulka už spinká ,tak snad to bude klidná noc ,ale už ho bolelo i v krku,byla mu zima :-( já nechcííí zase aby marodil :-(
já snad nic nechytnu ,i když to řádí všude kolem ,tak z toho mám strach :-(
ted se brouček nebo beruška ;) tak krásně mrská v bříšku a nějak mě dochází že ještě 6 týdnů do porodu a pak už nic ,nějak mě přijde líto že už to nikdy nezažiju,ten krásný pocit jak se miminko mrská v bříšku,asi to někomu přijde divný ale já jsme ted nějak rozhozená a všechno mě hrozně dojímá
a co ty Baru a práce ? a už jsi přemluvila taťku k nějakému činu :*O*: :///:

tak je brouček zase marod :-( a to ani nechodí do školky :00: zase to začíná tím hrozným kašlem ,jen doufám že z toho nebude laryngitida a ještě opět sami doma a víkend :00:

In reply to by janča a adélka

Jani ted dobral RYBOMUNIL ,napsala nám to na alergologii a bral to tři měsíce ,po druhém měsíci užívání měl tu laryngitidu a ted jsme to dobrali celý a stejně je marod,no kdyby byl ve školce tak je marod asi furt :-( z té noci mám strach,díky ,snad bude klidná ........ ,ještě když je manžel ve službě .......

In reply to by lenacko

jo a ještě bambus se hypoalergenní a samo čistící ,nebo coto ,to mi říkal dr. takže je pro děti vhodný .Nevadí mu když se třeba pročurá nebo spotí že se stím nějak vypořádá sám ......ale to mi dr. říkal před 4 lety .....a co Madrace po Kubíčkovi ,tu už nemáš ?

In reply to by lenacko

no jak už jsem psala níže tak jsem vyprala potah a nějak se to zdrclo a nemůžu tam nacpat tu část s tím kokosem :-( takže je to naprd je to jen molitan +pohanka a ještě ta pohanka je všitá do toho potahu takže jsme to prala s tím a myslím že už to nemá takovou funkci jakou to má mít ,musím najít nějakou kde je jenom ten potah ,aby se to dalo v pohodě prát ,sice na tom mám prostěradlo takže by se ani nemusl ,ale jak jsme tam měla pod matračkou nanynku tak to chytlo plíseň tak jsme to vyprat musela ,právě jsme četla že se to u toho kokosu může stát :?
zkusím mrknout ještě na ten bambus .....
já právě moc nechci jen molitan ,ale co jsme četla tak maminky hodně používaly taky vysoký molitan aspon 15cm a z tvrdého molitanu.......

In reply to by Barče

ne s kokosem určitě nekecáš :s: já měla u Kubíka taky kokos +molitan+pohanka a tak přemýšlí jakou ted ,chci novou ,jak jsem u té staré vyprala potah tak se zdrcnul a už jsme tam nenacpala ten kokos :00: a vadilo mě že ta pohanka byla všitá v tom potahu takže jsme to prala i s tím a kdoví co se s tím potom děje když se to namočí ,tak sháním ,hledám něco "lepšího"
co jsme četla diskuze tak je to tak půl na půl někdo říká tu kkokosovou a někdo že stačí ta molitanová,ale silnější :?

Je tu někdo??

Já mám taťku v práci do večera, malá je u našich.

Danuško, mě to takhle dělal ten starej PC a pak shořela ta základová deska, tak to bude možná ono :00: . Rychle si zálohuj ty fotky!!

A co jinak? Jste všichni zdraví??

In reply to by Barče

jááá :///: Kubík pere tak mám chvilku :///:
no fotky ,to bych určitě měla udělat ,ale musím si vzpomenout a koupit CD
jinak my jsme sami ,tatínek je zase celý týden ve službě :|€|: já dnes byla naposled na endokrinologii a pak až po šesti nedělí ,ale jsme z té cesty úplně bléé,tak už nic nedělám a vůbec mám jakýsi poslední tři dny kopr,ale je to tím že mě zlobí to bříško ,už ani nemůžu sedět nebo lozit po zemi a hrát si s Kubíkem ,dnes jsme stavěli jakousi fabriku s komínama a jezdili autama a to bylo pro mě utrpení :00:
a ta už chodíš do práce a malá bude teda ještě týden u vašich a už je zdravá?

In reply to by Dana Medková

Super, to jsou necelé 2 měsíce. Já se tak těším, až budu vědět, co v tom bříšku schováváš :h: :///: .

A kopr mám taky, dnes jsem jen naládovala pračku a uklidila ze stolu adventní věnec a na víc nemám sílu :P

dobré ráno :§: :a\|:
holky co říkáte na volby?? koho budete volit ? já se nějak nemůžu rozhodnout ,nemohla jsme se rozhodnout ani v prvním kole a ted vůbec :00:

In reply to by Barula

ahooojky.
Tady je taky krááásně bílo. Odpol. jsme byli taky bobovat. No parááááda.
Konečně ti to Daní funguje. Super. No jo vyzkoušet pračku, to je potřeba. To je hezký že ho to pořád drži. ;) Ty si to těhotenství teda užíváš, já poslíčky třeba vůbec neměla, jsem zvědavá jaké pak bude to druhé těhotenství. :)
Baru super kup s tím telefonem. :)
leni co Kristiánek a lyže?

In reply to by janča a adélka

ahoj jj funguje ,je to sice pomalý a na románky to není :n: nevím proč to sem v pohodě vloží krátký text a něco delšího ne , :? záhada ,asi budem muset pokoupit něco nevého
jj Kubík jde dolů za dědou a tam furt pere ,je to sranda ,jednu chvilku přes léto to vypadalo že už ho to přestává bavit ,ale ted už si tam zase z vesela motá ,ale pak je problém když potřebuju vyprat doopravdy tak ,se se mnou "dohaduje" že to ještě nemá dopraný :00: :s:
Jani já s Kubíkem taky nic takovýho neměla ,ale co říkají maminky co jsou po druhé a více těhotný tak že je to mnohem horší :00: ale ten pocit když tě miminko kope je úúúúúžasný a to zato stojí :c:

Ahoj holky :)
Tak se vám hlásím ze zasněžených hor :) Máme tady už dost sněhu ,Kikimu do pasu ,moýná něco málo nad pás .....taže tak pul meru ,už tady je :) Kiki z toho má velikou radost .Dnes mu začal lyžak ze školkou .v 6 ráno přiletěl do ložnice a mamí vztávej ...nastěští ještě pak usnul a spal do půl 8
Marudci je fajn že jste už zdraví .....Sonka si ještě odpočine u Babičky ...Dani copak máte s pc že se vám seká :( A Baru co vy ,pořád v práci co:(
Holky co kupujete dětem k narozeninám ? Já po vánocích vubec netuším co ://: :#o: :bulva:

In reply to by lenacko

Ahoj Leni teda takovýho sněhu ,to je super :-D taky nám tu něco napadlo :-)a co lyžování ,jak mu to jde ?? Kubík taky rád chodí na lyže ,ale jezdíme jen kolem baráku ;)
PS už asi dosluhuje ,budem muset pořídit nový :00: ale většinou mě to dělalo problémy tady na stránkách MT :? když jsem sem najela ,tak se to prostě seklo ,samo vyplo a pak už se to nerozjelo .....
no k narozeninám ,já mám v plánu velký auto od waderu něco jako tatrovka ,ale tohle se mě víc líbí ,žádný takový velký auto nemá a pak garáže taky od wader ,sice jsme včera ještě koukala co bych koupila jinýho ,přemýšlím o tom bazovi a wodym ,ale zrovna jsme nic nenašla ,tak to možná pořídíme za miminko a ještě přemýšlím o loutkovým divadle

In reply to by Dana Medková

Ju garaže od eadera dostal Kiki loni a tarovku už kdysi dávno .ted na vánoce jsme mu koupili velké popeláře http://pojdmesihrat.cz/detail/Auto-Mercedes-popelar-75-cm-Lena.sk.html a uspěch zaručen
Takže přemýšlíme o nějakém míchači ....má doma bargra a nákladák od leny a říkal že by rád míchače :) Plus tu sedačku do auta :)
Jojo loutkové divadlo to si tady psala nedávno :)
Lyžovaní mu jde prý krásně a je z toho nadšený ,tak je to dobře :) Zítra se tam jdu s kamarádkou na něho kouknout tak něco nafotím a pak vám to sem vložím
Jojo sněhu tady máme plno a zase k večeru sněžilo .......si to ta zima asi vynahrazuje za prosinec :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka